Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
Miatortenete

1. évad 1. rész

Mia története · 11 hónapja
Hát igen....... egy újabb nap.  Egy újabb reggel. De ez a reggel talán más volt. Mondom csak talán. Hát igen a tálán estére teljesen eltűnt. Na de hol is kezdjem.
Ez a nap más lesz éreztem a szívemben. Még a szüleim sem ordítottak ami jó jelnek tűnt. 
-Talán kibékültek végre?- gondoltam.
Csak gondoltam. Apa már a kocsmában volt. Anya dolgozott  a számítógép előtt. Felkaptam egy almát és elindultam a suliba. Ez a tíz perc amíg begyalogoltam a suliba ez volt mindig a napom legboldogabb része. Se veszekedő szülők se nyaggató osztálytársak, csak én és a zene; a zene ami mindig segít bármekkora is a seb. Mikor beültem az osztály azt vettem észre, hogy Johnny nincs ott. De nem nagyon törődtem vele mivel kitűnő sportoló rengetegszer hiányzik. Mikor vége volt  az óráknak le mentem a napközibe  mivel nem akartam az otthoni csetepatét hallani. Az egyik "barátnőmmel" leültünk dumálni a fiúkról. Azt mondta neki senki sem tetszik és ahelyett én én is titkoltam volna naivan ezt súgtam a  fülébe:
- Nekem Johnny tetszik de ne mondd el senkinek.
Azt mondta mennie kell és gyorsan elfutott. Nem kifejezetten érdekelt így végre megint hallgathattam egy kis zenét. Arra lettem figyelmes,hogy  az egész osztály körbe áll. És csak röhögnek. Egyikük hangosan ordította:
- A kis lúzer azt hiszi van esélye Johnny-nál!
Elkezdtem sírni a "barátnőm" is csak röhögött. Ekkor Johnny testvér Amy félrehúzott.  Eléggé jóban  voltunk szóval láttam rajta,hogy valami baja van.  A szemei ki voltak sírva és halkan ezt súgta:
- Beszélnünk kell....
Itt kezdett eltűnni a talán........
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Mia története
Sztori!!!!